opdateres jævnligt...

.....................................................................................................

Hårvask: Vi ved godt det ikke er nødvendigt at vaske hår hver evig eneste dag. Faktisk har både hår og hovedbund bedst af at bevare det naturlige fedtlag, så hver anden dag er altså fint.

Det tager cirka en måned at komme ind i den nye rytme med hårvask hver anden eller tredje dag, simpelthen fordi det tager hudcellerne 28 dage at fornys. En ide til at komme ud af denne rytme er, at du vasker håret den første dag og anden dag kan du ved hjælp af Fresh Hair som er en tørshampoo fra Kevin Murphy, spraye en hårvask ind i håret. Denne tørshampoo, fjerner urenheder og overskydende fedtstof og gør det nemt at style håret igen - helt uden at gøre håret vådt.

Du vil spare både på din shampoo og på din tid.. pris: 208-

guide til retning af bryn

Forskellen på shampoo...

Frisør shampooer indeholder udelukkende plejende og nærende ingredienser og er meget drøje. De billigere supermarkeds shampooer er fyldt med sæbe, sulfo og skummer herfor en del, men er ofte helt uden pleje og kan være udtørrende for din hovedbund.

Hvis din shampoo ikke skummer så vask det hellere 2 gange frem for at komme mere shampoo i håret.

vejen til langt hår..

Det bedste resultat opnåes med god pleje, en olie i hårspidserne, en hårkur til at styrke længderne og en klipning ca hver 3-4.mdr. Hvis det ikke bliver klippet, knækkker håret. Undgå at sætte det for meget op med elastikker som knækker hårfibrene, brug fx elastikker fra BLAX, de er meget skånsomme. Hvis du bruger føntørre eller fladjern, husk så et varmebeskyttende produkt (spray/creme). Det er ikke fedt at ha langt hår som ikke er pænt. Så masser af pleje & masser tålmodighed -Det skal nok lykkedes.

 

hvorfor bruge balsam/conditioner..

Det vigtigste er en balsam som passer til din hårtype. Også selvom du har fint hår. Når håret blir vasket fjerner du det naturlige talg fra hovebunden, håret har derfor brug for at få tilført noget andet fugt. Balsam ligger en beskyttende hinde omkring hårstråene, som giver fugt her & nu, virker på overfladen. Håret blir nemmer at rede ud. Kan købe både som creme eller på spray.